Home sweet sommar home

När man bor och lever i Växjö bland massor av skog, ännu mera skog.. mängder med mörka insjöar och lite skog till så är det alltid som balsam för själen när man kan bege sig till sitt andra hem, som många gånger faktiskt känns mer som ens första hem – i alla fall under sommarmånaderna. Här kan man andas, se ut över havet som inte är ett hav på riktigt men i alla fall Östersjön. Slippa skog, mygg och bara vara – Hej Öland!

– SOMMARJOBB –

Även om Öland, för mig, förknippas med lata dagar så händer det faktiskt att jag laddar kamerorna även här för att ta mig ann uppdrag av olika slag. Allt från lekande barn vars föräldrar gärna vill ha lite sommarbilder på sina små ögonstenar till gravida magar i solnedgången eller musikuppträdanden på krogar och restauranger etc. Sedan erbjuder Öland en fantastisk och smått unika miljö med omgivning som även detta kan återskapas på bild för diverse olika syften och ändamål.