En match, en säsong, ett guld

Jag fotograferade min sista (eller senaste) hockeymatch runt oktober 2020 – Innan jag fick förtroendet av Växjö Lakers att vara en av de utvalda fotograferna på plats i Vida Arena i Växjö när den femte SM-finalen 2021 mellan Växjö och Rögle skulle avgöras där Växjö således hade chans att vinna pokalen och därmed sitt tredje SM-Guld i klubbens historia. Vilket man också gjorde enligt de talande bilderna här nedan.

– LUGNA GATAN NUMERA –

De senaste åren har jag varit på mer eller mindre vartenda match som spelats i SHL och Vida Arena tillsammans med de flesta matcherna i Ljungby Arena när Troja spelade i HockeyEttan. Lägg därtill ett gäng juniormatcher och årlig weekendfotografering i Nyköping där juniorernas SM-slutspel brukar avgöras under en fartfylld och riktigt trevlig långhelg.

Men. Det var då, och nu är nu. Det kom nåt viruselände emellan som gjorde vardagen allmänt skum och världen jäkligt skruvad och åtdragen.

I år blev det inte mycket sportfotografering. Fick i alla fall ta del av lite glädje och vrål inför tomma läktare – Må vi bekämpa Corona för gott inom en mycket snar framtid!