Let´s go!

Då kör jag på nytt igång något som mer kan ses som en s.k. fotoblogg där du som besökare kan ta del av lite mer kring mig som fotograf, mitt fotograferande samt kanske mestadels mitt vardagliga liv återberättat via mina bilder. Konceptet känns igen, tanken likaså.. återstår att se hur hållbarheten består. Oavsett – Välkommen!

Sedan jag valde att avveckla bildbyråbolaget Swe Press Photo tidigare i år har abstinensen gällande sport och då framför allt hockeyfotografering kommit smygandes mer och mer för varje dag. Senaste veckan (eller eventuellt tre?!) har jag allt oftare gått genom mitt arkiv för att gå genom mina tidigare bilder från hockeyns värld. Hittade ett gäng bilder som jag ville fortsätta förmedla så därför hamnar dem här, från tiden då allt var som man minns den med folk på läktarna, jubel och värme. Inte det kala, kalla eländet vi genomlider idag.

Under en slutspelsmatch i Växjö med ett fullsatt / färgglatt Vida Arena där Växjös Jonas Røndbjerg high fivar med unga supporters på väg av från isen.
Spelare i Ångermanland (Tyvärr glömt namnet på grabben som nu är vuxen) gör entré inför nästan ett fullsatt Fjällräven Arena, Ö-vik, inför finalen av TV-Pucken.
Cmore kommentatorerna / experterna Sanny Lindström och Björn Oldeén spanar in reprisbilder på en monitor mellan spelarbåsen under pågående match i SHL.
“Aim for the eyes” lite så är det när man fotar, man vill fånga ögonen och när man väl gör det gällande just sportfotografering och i fart är känslan extra härlig.
Sista bilden jag fotograferade gällande hockey innan pandemin stängde ner juniorligorna på nytt. Här har precis Rögles Alexander Gunnarsson gjort ett mål (1-6).

Jahopp, det var det de.. första inlägget på plats. Nu vågar jag inte lova förbättringar eller kontinuitet även om jag såklart alltid hoppas på det, med andra ord får vi se vad som händer på denna sida framöver. Skoj om du nu ändå valt att scrolla hela vägen ner hit. Titta gärna in på nytt vet ja!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.