Category Mitt liv i foto

Herr & Fru Liljedahl

Den 7/7 2017 tog Carl och Karolin steget och gifte sig. Jag fick den stora äran att dokumentera deras dag som vi tillbringade vid Villa Viks vackra natur.

En av många kyssar som delades ut under dagen

Upplägget för dagen var att återge deras dag på ett naturligt och oredigerat sätt vilket blev möjligt tack vare det fina vädret samt naturen vi befann oss i.
Likt kyssarna blev skålarna av skumpa många

Efter mycket skumpa kan allt hända

Självklart ska man ta en ”selfie” som nygift

Ett stort tack för att jag fick möjligheten att fotografera er stora dag – önskar er all lycka och glädje tillsammans!
Herr & Fru Liljedahl

Lazy Days

Semester är ju till för att återhämta sig och jag anammar konceptet rakt av då jag just nu ingår i mitt projekt ”Lazy Days”.

Men visst ibland tar jag fram kameran och kan inte låta bli då man vistas vid havskanten blir det svårt att låta vacker natur vara oplåtad..


Kort sagt – det händer inte så mycket mer just nu!

Sol, boll och glädje

Fotograferade för ett tag sedan åt Sweden Sport Academy och deras verksamheter Knatteskutt och Fotbollskul, då byggde jag upp en ytterst temporär studio i en gympasal med dåligt ljus vart på resultatet därmed också blev vagt. Därför passade jag på att komplettera den fotograferingen med lite action utomhus när ljuset var mer behagligt under en solig eftermiddag.

2017-06-22 | Att helt plötsligt upptäcka att ”där är ju en kamera”

Spontanfotografering blir oftast bäst, man tar det allt eftersom och lägger inga större förhoppningar eller förväntningar till det hela. Har man en fast plats där man vet hur blixt, lampor etc fungerar är det såklart de bästa förutsättningarna men oavsett är det alltid roligt att bara låta kameran köra på med aktiviteten sköter sig självt.
2017-06-22 | Inte det lättaste under riktig matchsituation att fånga rakt framifrån

Barn är bäst. Ber man ett barn stå med bollen så den syns i bild tar självklart barnet upp bollen och mer eller mindre trycker in den i kameran ; )
2017-06-22 | Så kameragubbe ser du bollen nu?

Köpingsvik – mitt andra hem

Bor man mitt i landet bland skog, insjöar, mygg och knott (läs: Växjö) är det alltid oslagbart underbart att kunna ta sig till Köpingsvik på Öland för att njuta av strand, hav och som i regel sol blandat med blåst.

2017-06-18 | En lugn söndagsförmiddag längs med stranden i Köpingsvik

Det finns givetvis många pärlor i vårt avlånga land och jag har min personliga favorit längs med Ölands västkust strax norr om Borgholm vilket är en klar fördel att ha nära till då man inte blir helt strandsatt utan kan ta del av lite mer normalt stadsutbud med affärer, barer och restauranger med mera även om det sistnämnda också finns i Köpingsvik – under semestertider!

2017-06-18 | Om en vecka är här fullt med folk som festar loss på Sinusbryggan

Helgen som gick vart lite av lugnet före stormen då midsommar stundar kommande helg och midsommar på Öland och i Köpingsvik brukar innebära ett allmänt kaos med extremt mycket folk som äter, dricker, äter och dricker i regel ännu mer precis som en typisk svensk midsommar med andra ord.

2017-06-18 | Alla vägval man behöver för att må som bäst i Köpingsvik

Sonens student

Wow – vilken fest det blev och vilken glädje/lycka/förväntningar man fick uppleva!

2017-06-14 | Utspring i ren och skär eufori

Jag blev otroligt tagen i samma stund som min äldsta son sprang ut från sin gymnasietid på ProCivitas i Växjö under onsdagseftermiddagen inför storpublik och vackert väder. En dyngsur och överlycklig son fick man sedan anordna en mycket trevlig fest till under kvällen där släkt, vänner och bekanta kom och förgyllde denna milstolpe i hans liv.

2017-06-14 | Glädje efter 12 år i skolan – nu stundar nya utmaningar!

Själv tog jag aldrig studenten då jag hoppade av grundskolan för att börja jobba vilket på den tiden var en möjlighet men som idag knappt är möjlig eller lagligt men då var då och nu är nu. Tider förändras och så även jag, vilket jag insåg under sonens student då jag tänkte för mig själv för första gången i hela mitt liv att studenten hade vart otroligt roligt att fått uppleva.

2017-06-14 | Oroväckande mörka moln höll sig undan och festen sken av sol och glädje.
2017-06-14 | Vaskning då någon hade hängt alkoholfriskumpa runt halsen!