Kampanjer

VILL NI SYNAS I HÖSTMÖRKRET?

Kampanjer
Klicka för en större bild!

Från och med oktober har jag skickat ut ett kampanjblad till bilförsäljningsföretag i och runt omkring Växjö där man får möjligheten att profilera sitt företag, olika bilmodeller eller rent av sin bilhall / personal m.m. till ett mycket bra pris i höstmörkret.

Tanken med kampanjen är att man som företag ska kunna få en helhetslösning (om man vill) där jag står för fotografering, redigering samt framställning av slutprodukt i form av önskvärda reklamblad alternativt förstoringar för egen användning, rollups till mässor och utställningar etc.

Kampanjen har inget fastpris eller tidsram då det är väldigt beroende på vad man som kund önskar sig för lösning kring sin slutprodukt.

Är du intresserad eller vet någon som skulle kunna vara intresserad av denna kampanj får du mer än gärna dela detta vidare.

Maila för offert där ni beskriver ert eventuella behov och önskemål kring er marknadsföringskampanj eller slå mig gärna en signal på 070-282 01 04 för en vidare diskussion i ämnet.

Givetvis gäller denna kampanj oavsett bransch eller ort!

SENASTE UPPDRAGET

Klicka för att se katalogen!

Klädmärket Alan Rust skulle göra sin katalog till sin vår och sommarkollektion inför försäljningen till butiker 2019. Man ville få fram stilen tillsammans med alla färger som kollektionen innehåller och vi hittade tillsammans en gammal industrilokal och dess baksida som vi lånade en lördagseftermiddag för att genomföra fotograferingen som blev en rolig och stor utmaning då vädret växlade mellan moln, mörker, regn och sol.

Modeller är: Christopher Kristensen och Igge Ohlsson