Fotografen Fredrik Sten

Jag är en man född 1974 mitt i den smällkalla småländska vintern som bor och verkar i Växjö. Började min fotografbana som hobbyfotograf inom ishockeyns värld, för att med tiden fastna för fler projekt, motiv och uppdrag att försöka behärska.
 

Jag försöker hela tiden utmana mig själv för att ta nästa steg som fotograf – målet är att aldrig bli nöjd

 

Jobbar som frilansfotograf och är ansluten till Pic-Agency när det kommer till sportfotografering (all försäljning av sportfoton sker via Pic-Agency). För all övrig fotografering så sker kontakten direkt med mig.

Sedan 2016 är jag medlem hos Bildleverantörernas Förening som är en branschorganisation för de som arbetar professionellt med bild, film & video och därmed ett kvitto på säkerhet samt en professionalism mellan mig som fotograf och dig som kund.

Kontakta mig mer än gärna för ert tänkta projekt, prisuppgifter eller övriga tankar och idéer.

Med vänliga hälsningar
/ Fredrik


Mobil: 070-282 01 04
Mail: fredrik.sten@fotosten.se